Experiența Ramonei Crăciunescu de la „Survivor România” s-a terminat brusc, iar tânăra a regretat eliminarea. Ba chiar, și-ar fi dorit să rămână mai mult în competiție pentru a da tot ce are mai bun pe traseu. Tot atunci, fosta concurentă mărturisea că s-ar întoarce oricând în Republica Dominicană. După participarea la emisiune, tânăra a preferat să fie discretă și să țină legătura cu fanii pe rețelele de socializare. O postare recentă le-a atras atenția fanilor care s-au gândit că își dorește să participe la o altă emisiune. 

Ramona Crăciunescu și fiul ei, în platoul emisiunii „Românii au talent”

Fosta concurentă este activă în mediul online. Tânăra nu ezită să posteze fotografii cu fiul și iubitul ei, mai ales după ce a petrecut câteva luni departe de familie. Pe Instagram, Ramona Crăciunescu a postat câteva fotografii de pe platourile de filmare ale emisiunii „Românii au talent”. Tânăra a avut ocazia să facă câteva poze alături de Andi Moisescu și Pavel Bartoș. Fanii s-au gândit că poate fosta concurentă de la „Survivor România” va veni cu număr artistic la emisiunea de talente. mai ales că fosta concurentă este actor-acrobat.

Ramona Crăciunescu de la „Survivor România” își dorește să participe la o altă emisiune? Postarea care le-a dat de gândit internauților
Instagram

Nu este pentru prima dată când Ramona Crăciunescu apare lângă unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”. Înainte să trăiască experiența din Republica Dominicană, fosta concurentă a filmat un spot publicitar alături de Mihai Bobonete, Sorin Bontea și Mihai Rait.

După ce a fost eliminată din competiție, Ramona Crăciunescu și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia. Fiul ei a resimțit cel mai mult lipsa sa.

„Cel mai greu pentru mine la Survivor a fost dorul de acasă, dorul de fiul meu, de iubit, de mamă. (…) Când am primit poza de acasă și când am vorbit cu fiul meu la telefon, am simțit că m-am încărcat cât pentru încă un an de stat acolo”, preciza în urmă cu ceva timp Ramona Crăciunescu într-un interviu acordat pentru ciao.ro.