Ramona Bădescu își va boteza fiul, iar locul ales pentru eveniment este unul cu totul și cu totul special. Vedeta a dat naștere în urmă cu opt luni primului său copil. Nu a fost niciodată în viață mai fericită ca atunci. Acum, a venit momentul ca primul ei copil să fie botezat. Ramonei Bădescu nu îi vine a crede că timpul a trecut atât de repede. Parcă mai ieri năștea, iar acum trebuie să își creștineze micuțul.

Reclamă

Ce a povestit Ramona?

Vedeta a adus pe lume un copil perfect sănătos care a primit nota zece la naștere. Ramona Bădescu a născut la 50 de ani, când nimeni nu se aștepta la asta, dar a fost extrem de fericită când a primit vestea. Au trecut deja 8 luni de când frumoasa vedetă a devenit mamă. De atunci viața ei s-a schimbat foarte mult.

Reclamă

De mult timp, ea și soțul ei locuiesc în Italia, iar din cauza virusului au fost nevoiți să amâne mult așteptatul eveniment. Acum, cei doi soți așteaptă ca lucrurile să își mai revină în Italia, iar cel mic să fie creștinat așa cum se cuvine. Ramona Bădescu își va boteza cât de repede va putea. Dar până atunci, ea și soțul ei se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiul

“Mă bucur de fiecare oră și moment petrecute alături de fiul meu și trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni. Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican”, a declarat Ramona Bădescu, scrie Click.