Fire creativă, sensibilă și sinceră, Ramona Bădescu nu a avut nicio problemă în a accepta provocarea lansată de Denise Rifai. Cunoscuta actriță a vorbit în emisiunea „40 de întrebări” despre viața ei, dar și despre cele mai neplăcute aspecte prin care a trecut.

Ramona Bădescu și-a deschis sufletul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorboit despre mariajul eșuat cu baronul italian, în care a fost implicată timp de 7 ani.

„L-ați iertat pe fostul soț că v-a lăsat pe drumuri?” a fost întrebarea pe care a primit-o Ramona Bădescu, din partea moderatoarei Kanal D. Fără rețineri, cunoscuta actriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre dedesubturile mariajului.

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam. Nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință.

Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță. Nu-mi place să mint, să înșel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună”, a declarat în emisiunea de la Kanal D.

Captură TV

„Nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi”

Ramona Bădescu a continuat seria declarațiilor emoționante și a mărturisit că și-a iertat fostul soț pentru cele întâmplate între ei. De asemenea, frumoasa actriță a menționat faptul că nicio femeie nu ar trebui să ierte violența domestică, ci din contră, să ia atitudine.

„Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea. Nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi. Cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime ale unor bărbați violenți: nu suportați, denunțați. Un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește!

A fost o frumoasă relație, s-a terminat. Când s-a ajuns să spună că «dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?» eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume”, a continuat actrița.