Sylvester Stallone, actorul din „Rocky” şi „Rambo”,  a realizat mai multe tablouri. De curând, vedeta de la Hollywood și-a expus 53 de lucrări, într-o expoziție din Muzeul Osthaus din orașul Hagen, Germania.

Operele de artă pe care actorul le-a realizat au fost realizate între 1966 și 2020. Sylvester Stallone a pictat de primele tablouri atunci când era doar un copil.

Sylvester Stallone are deja o expoziție cu 53 de tablouri

În galerie pot fi admirate 53 de lucrări, este foarte mândru. În trecut a mai avut expoziții și în Franța și Rusia. Sylvester Stallone a studiar arta înainte să se apuce de actorie.

„Asta îmi place la pictură, faptul că este singura comunicare adevărată pe care o poţi avea”, a spus Sylvester Stallone într-un comunicat care anunţă retrospectiva de tablouri, potrivit apropo tv.

„În timp ce scrisul poate fi manipulat, pictura este cel mai rapid şi mai pur traducător al subconştientului. Când ceva se întâmplă în interiorul tău şi loveşti pânza, este greu să falsifici. Artistul pe pânză este numărul unu pentru mine atunci când vine vorba de a-şi transmite sentimentele”, a mai spus Sylvester Stallone, despre expoziția de tablouri.

„Rambo” este pasionat de pictură. Sylvester Stallone are deja o expoziție cu 53 de tablouri
Captură video Youtube

Sylvester Stallone a realizat primele tablouri când era doar un adolescent

Sylvester Stallone a început să realizeze primele picturi atunci când era adolescent. Dar, pentru e vreme, din cauza banilor,  actorul nu a mai pictat și a practicat alte meserii.

Dar, în 1976, anul în care a devenit cunoscut, după ce l-a jucat pe „Rocky”, Sylvester Stallone a revenit la tablouri și nu s-a mai oprit. Opera sa din anii ’70 și ’80 este foarte expresivă și sumbră, fiind influențată de moartea fostului său manager.

Începând din anii 1989-1990, stilul lui „Rambo” a evoluat, după ce s-a apucat să studieze lucrările unor pictori mari, cum ar fi  Picasso, Gerhard Richter și Anselm Kiefer. Se orientează și către operele abstracte ale lui Mark Rothko, inventând în cele din urmă un stil personal, marcat de picturi expresive, profunde și abstracte.