Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Și se pare că are multe secrete.

Cântăreața de 32 de ani, a fost invitata lui Damian Drăghici în cadrul podcast-ului artistului. Raluka a făcut câteva confesiuni pe care fanii nu le știau. A povestit despre copilăria ei, dar și detalii intime din viața personală. Unul dintre lucrurile care i-a uimit pe fani, a fost că artista a recunoscut că a înșelat și o să mai înșele.

Dar cum trebuie să fie bărbatul ideal

“Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn. E cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.”, a declarat Raluka în cadrul podcast-ului.

Se pare însă, că artista mai are încă un secret. Îi este frică de întuneric și nu se ferește să recunoască acest lucru. Raluka a ținut să menționeze că încearcă să-și învingă fricile.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a spus Raluka.

Chiar dacă până acum a vrut să își țină viața personală, departe de public, confesiunile artistei au fost foarte apreciate. Internauții au respectat faptul că Raluka a fost sinceră și deschisă în a oferi detalii, poate incomode.