Raluka este una dintre artistele cu ștate vechi pe scena muzicală. Vocea ei puternică a ajutat-o să se remarce imediat și să devină, într-un timp destul de scurt, preferata fanilor. Atunci când vine vorba de carieră, Raluka nu are secrete și este mai sineră ca niciodată. Artista și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor, iar asta i-a intrigat și mai mult pe fani.

Raluka a făcut senzație la masa juraților de la „SuperStar” România. Artista a demonstrat că își merită locul din plin și că „miroase” foarte bine talentele. Dacă acum a fost din ce în ce mai prezentă pe sticlă, înainte, lucrurile erau diferite. Raluka nu participa la realitu show-uri, ci mergea la TV doar pentru a-și promova piesele.

Raluka a încercat să fie mereu pe placul altora

După participarea la „Asia Express”, popularitatea Ralukăi, dar și a Anei a crescut considerabil. Cele două au dat interviuri pe bandă rulantă și, oricât de sincere ar fi fost, tot a mai fost omis câte un detaliu. Fix asta s-a întâmplat în cazul Ralukăi. Invitată, recent, în podcastul lui Damian Drăghici, artista a fost mai sinceră ca niciodată.

Pentru prima dată, Raluka a lăsat să iasă la suprafața ipostaza de om obișnuit, cu temeri și puncte slabe. Mulți nu știau până acum câteva zile că artista suferă de acluofobie, tradusă și ca frica de întuneric. Artista a recunoscut că încearcă din greu să își despășească această temere care îi dă bătai de cap.

,,Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca aritst. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă.

Oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting luminile aici, în platou. Încerc să îmi înving fricile.”, a declarat artista în podcastul lui Damian Drăghici.