Raluka este extrem de sinceră și mărturisește tot la podcast-ul lui Damian Drăghici.

Raluka este o voce apreciată în România și în prezent este jurată în cadrul emisiunii „SuperStar.”

Artista a fost invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici unde a vorbit despre viața sa personală, lucruri mai puțin știute, precum și momente din copilărie. Artista își dorește să fie din ce în ce mai bună și recunoaște că îi e frică de întuneric.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile.”, a mărturisit Raluka.

Raluka a recunoscut că a făcut multe „tâmpenii” pentru omul iubit. Se declară o persoană sinceră și a dezvăluit că și-a înșelat partenerii din trecut.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.”, a mai spus aceasta.

Social Media

Raluka a avut o copilărie modestă

De origine din Deva, Raluka a vorbit despre cum a obținut primii ei bani, și anume din cântări la nunțile din zonă. Îi este recunoascătoare lui Dj Sava și lui Connect-R pentru lansarea pe scenă și susținerea în carieră. Artista și-a adus aminte de copilăria sa, care nu a fost una perfectă, ba din contră, tatăl său a fost plecat la muncă în Israel, iar mama sa era dură cu ea și sora ei.

 „Mama nu m-a lăsat să-mi pun cercel în limbă. Dar la ora 12.00 cel târziu, trebuia să fiu acasă. Tata trebuia să meargă la muncă, să ne aducă bani, eram conștientă de acest lucru. Din clasa I până într-a V-a tatăl meu a fost plecat în Israel, mama a trebuit să ne altoiască, pe mine și pe sora mea. Dar eu știam să mă ascund. Iar la școală m-am descurcat mereu. Mă jucam mai mult cu băieții, mă băteam cu ei! Aveam mulți copii cu care să mă joc, iar la școală cei mai minunați colegi. La Școala de muzică. Puteam să cânt cu vocea oricâte ore, dar nu mi-a plăcut să studiez după partituri. Mama cânta muzică folk, iar tata – muzică populară, din momentul în care bea un păhărel până când reușim să-l oprim”, a mai spus Raluka.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.