Raluka nu a fost niciodată adepta expunerii vieții private în public.

În ultima perioadă, Raluka a stat mai mult plecată decât în țară. Artista a bifat vacanțe la care mulți visează, unele dintre ele chiar la capătul pământului. Și pentru că o bună perioadă de timp a stat în Mexic, se pare că tot acolo și-a întâlnit și sufletul pereche. 

Raluka a fost mereu o prezență discretă în spațiul monden. Artista a stat mereu departe de scandaluri și a vrut să iasă în evidență doar prin ceea ce face pe plan muzical. Majoritatea fanilor au cunoscut-o după ce a participat la „Asia Express”, emisiunea care a pus-o în valoare mai mult ca niciodată. Chiar dacă a câștigat competiția, nu a tânjit niciodată după atenție.

Acum, fanii au început să își pună din ce în ce mai multe semne de întrebare cu privire la relațiile acesteia. Despre Raluka se știe foarte puține, dar se pare că există un bărbat în viața ei. Cei de la cancan.ro au aflat cine este acesta și cu ce se ocupă pe plan profesional.

Raluka are iubit cu 22 de ani mai mare. Artista a încercat să țină relația departe de ochii curioșilor
Social media

Raluka, mai discretă ca niciodată

Ei bine, se pare că partenerul Ralukăi este Guy Kuris, un afacerist pe care l-a cunoscut în săptămânile în care s-a relaxat în Mexic. Raluka s-a cazat la unul dintre resorturile pe care acesta le deține în destinația turistică de lux. Afaceristul în vârstă de 55 de ani nu este implicat doar în relația cu artista româncă. Acesta are grijă și de fosta soție și cei patru copii.

Potrivit celor de la cancan.ro, artista ar avea planuri serioase cu afaceristul. Sau, cel puțin, așa știu apropiații ei. Un lucru este cert. Atunci când aceasta vrea ca ceva să rămână secret, dă dovadă de discreție maximă. Drept dovadă, cei doi amorezi nici nu se urmăresc reciproc pe rețelele sociale. Deși au mai fost surprinși unul în compania altuia, Raluka nu vrea să dea din casă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.