Duminică a fost zi mare pentru liberali. Pe parcursul zilei a avut loc Consiliul Naţional al PNL, eveniment de amploare în care politicienii au dezbătut cele mai arzătoare probleme ale partidelor. Prezentă la eveniment, Raluca Turcan a prezentat în calitate de vicepremier, Raportul de activitate al Guvernului. Aceasta susţine că obiectivele atinse de PNL întrec orice partid.

”Ce moment frumos. Cât am aşteptat această clipă să pot să mă adresez dvs, dar şi preşedintelui Ludovic Orban, prim ministrul României. Am schimbat radical soarta României. Am înlăurat Guvernul PSD şi am învestit Guvernul Orban într-un Parlament dominat de PSd. Am câştigat alegerile prezidenţiale. Am deschis porţile către un alt fel de politică în România. Vă mulţumesc şi felicitări”, a spus Turcan.

Reclamă

”Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid. Am învins un adversar periculos şi am arătat că avem forţa să ducem la capăt un proiect. Nimic nu ar fi foar osibil fără parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai afirmat vicepremierul.

Turcan cataloghează Guvernul Dăncilă ca fiind unul toxic şi că PSD a lăsat în urmă o vistierie prăduită, iar acum este nevoie de timp pentru a se îndrepta totul.