Artista a dat lovitura în afaceri după ce a lansat o colecție de accesorii


Trupa Bambi a scris istorie în muzica ușoară a anilor 2000. Începutul lor a fost unul fabulos însă nu au avut întotdeauna succesul dorit. Din acest motiv, Raluca și Denisa, și-au îndreptat atenția și spre alte domenii ocupaționale. Prima care a avut curajul de admirat a fost Denisa.

Vedeta a terminat studiile de parfumier, iar ulterior și-a lansat pe piață propriul brand. De la un depozit de cosmetice mic, artista a ajuns să dețină acum numeroase parfumerii în țară, dar și în străinătate. Mai nou și sora ei vrea să îi calce pe urme.

Raluca și-a lansat o colecție de accesorii

Deși Denisa este proprietarul brand-ului renumit deja pe piața de beauty, Raluca i-a fost de mare ajutor surorii. Cele două vedete s-au înțeles întotdeauna excepțional, mai ales pe plan muzical. Acum, surorile de la Bambi, demonstrează că sunt la de unite și atunci când vine vorba de afaceri.

Sursa foto: Instagram

Astfel, sub semnătura aceluiași brand, Raluca și-a lansat pe piață o colecție de accesorii. Este vorba despre piese precum genți sau pantofi, lucrate din materiale de cea mai bună calitate. Ca o soră bună, Denisa o încurajează cât se poate de mult pe Raluca. Mai mult, având o experiență notabilă deja, aceasta o ajută și pe partea de promovare.

Denisa a mizat și pe piața imobiliarelor

Alături de partenerul ei de viață, Denisa Tănase evoluează constant în afaceri. Vedeta a investit și în câteva apartamente în Dubai pe care urmează să le închirieze. De altfel, iubitul ei are o companie care intermediază vânzările de imobile din Emirate. Acesta a reușit să convingă mulți români să facă pasul de a-și achiziționa un apartament acolo. Totodată, câteva dintre vedetele de la noi au făcut aceeași investiție.

Cele două surori nu se opresc aici ci își doresc să atingă succesul suprem. Denisa Tănase este deja milionară, iar sora ei îi va călca în curând pe urme, cel mai probabil.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.