Raluca Diaconu a ales să nu discute prea des aspectele personale.

Pe Theo Rose o știe toată lumea, dar puțini sunt cei care au aflat că artista mai are o soră. Raluca este la fel de talentată ca și sora ei și activează în folclor. De-a lungul timpului, artistei nu i-a plăcut deloc să vorbească despre viața personală, dar fanii, totuși, merită să știe anumite lucruri.

Pe Raluca Diaconul toată lumea o știe din povestirile lui Theo Rose. Cele două au o relație specială, mai ales că Raluca și-a luat foarte în serios rolul de soră mai mare. Aceasta s-a ocupat exemplar de sora ei și tot ea a fost cea care a încurajat-o să meargă pe drumul muzicii.

Raluca și-a ales o carieră în domeniul muzicii populare și nu s-a lăsat până nu a făcut performanță. Aceasta muncit nopți întregi, iar acum culege roadele eforturilor sale. Deși nu a fost niciodată adepta expunerii, recent, fanii au aflat că aceasta nu mai formează un cuplu cu soțul ei.

Raluca, sora lui Theo Rose a divorțat de soțul ei. „Am ales să îmi revendic dreptul la fericire”
Instagram

Raluca Diaconu a fost căsătorită 11 ani

Raluca a decis să nu mai continue mariajul cu cel care a făcut-o fericită în ultimii ani. Discretă din fire, sora lui Theo Rose nu a precizat care au fost motivele despărțirii. Din declarațiile ei, reiese faptul că au decis să meargă pe drumuri separate, fără certuri și resentimente.

În prezent, planurile de viitor ale interpretei arată foarte bine. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire, Raluca Diaconu încă mai crede în iubire. Ba mai mult, aceasta își propune să devină mămică, dar la momentul potrivit. Artista este încrezătoare că totul va fi bine și crede că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua.

„Îmi doresc să am copii. Mi-am dorit întotdeauna. Am convingerea că vor veni când va fi timpul. Nu forțez nimic! Iar divorțul a venit când am ales să mă trezesc, să fiu sinceră cu mine si să îmi revendic dreptul la fericire!”, a spus Raluca Diaconu pentru fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.