Soția lui Mircea Radu a fost implicată într-un accident rutier.

Recent, soția lui Mircea Radu a fost implicată într-un accident rutier. Ea a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni. Raluca nu era singură, ci era însoțită de un vărbat în vârstă de 66 de ani. De asemenea și bărbatul a fost accidentat. Mai mult, șoferul care i-a lovit pe cei doi pe trecerea de pietoni nu se afla în stare de ebrietate. Cum se simte acum Raluca Radu? 

Raluca Radu a fost implicată recent într-un accident rutier, în Piatra Neamț. Partenera de viață a lui Mircea Radu nu era singură, ci era însoțită de un bărbat, mai exact o rudă de a sa. Bărbatul în vârstă de 66 de ani care o însoțea pe Raluca, au intenționat să traverseze regulamentar strada.

social media

Soția lui Mircea Radu a fost implicată într-un accident rutier

Raluca Radu se afla pe o stradă din Piatra Neamț, alături de un bărbat, mai exact o rudă de a sa în vârstă de 66 de ani. Cei doi au vrut să traverseze strada, regulmanetar. Însă, din nefericire, la un moment dat, chiar pe trecerea de pietoni, cei doi au fost acroșați de un taximetrist.

Conform Antena3.ro, cei doi au fost răniți, iar în cele din urmă au fost transportați la un spital din apropiere pentru mai multe investigații medicale amănunțite. Mai mult, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către oamenii legii, însă rezultat a fost unul negativ. Așadar, șoferul automobilului nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acum, oamenii legii care se ocupă de acest caz au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Raluca și Mircea Radu sunt căsătoriți din 2013

Partenera de viață a lui Mircea Radu este mai tânără decât acesta cu aproape 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii, iar soția lui Mircea Radu este medic oncolog. Dacă pe Mircea Radu îl cunoaște mai toată țara, partenera sa de viață preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, fiind, de fel, o femeie discretă.

Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2013.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.