Raluca Podea traversează una dintre cele mai grele și negre perioade ale vieții sale. Vedeta și-a condus în urmă cu câteva zile tatăl pe ultimul drum. Bărbatul a fost răpus de o boală incurabilă după o lungă suferință.

În ciuda problemelor de sănătate grave cu care s-a confruntat tatăl său, Raluca nu se aștepta ca bărbatul să treacă la cele veșnice. Aceasta recunoaște că în aceste momente este devastată de durere, dar și împlinită în același timp. Mulțumirea sa sufletească este că, înainte ca tatăl său să meargă la spital și-a luat la revedere de la nepotul său David (fiul Ralucăi Podea). De asemenea, cei doi și-au spus reciproc că se iubesc.

Raluca Podea: „Ne-am ocupat mereu de el..”

Sursa: Social media

„Eu încă aveam speranță, nu mă așteptăm. Am fost devastată și sunt în continuare. Eu și David ne-am ocupat mereu de el. Lui i s-a făcut rău joi, am sunat salvarea, l-am întrebat dacă vrea să meargă la spital și a decis că da. Avea oxigenul 61 și pulsul 156. (…) L-au băgat în urgență. Înainte să plecăm la spital David și-a luat la revedere de la el, și-au spus că se iubesc. „ a declarat Raluca Podea în cadrul emisiunii „Teo show”

Ultimele cuvinte ale tatălui Ralucăi Podea

Sfâșiată de durere, Raluca Podea a rememorat ultimele clipe din viața tatălui său. Aceasta a povestit că bărbatul a sunat-o pentru a ruga-o să cheme asistentele pentru a veni să-l schimbe. De altfel, acestea au fost ultimele cuvinte ale bărbatului. La scurt timp distanță, Constantin Podea a intrat în comă.

„M-a sunat să chem asistentele să vină să îl schimbe, iar astea au fost ultimele cuvinte. A Intrat în comă, a făcut septicemie, avea unul dintre plămâni afectați. Asta a fost sfârșitul. Sunt terminată la propriu, nu mai pot.” a mai spus Raluca Podea în aceeași emisiune