Chiar dacă nimeni nu și-ar fi închipuit-o într-o astfel de postură, Raluca Podea se implică în activități casnice.

Raluca Podea este recunoscută în lumea mondenă pentru apariția ei inconfundabilă. Blondina s-a remarcat în showbiz mai ales datorită formelor voluptoase pe care le are. Cei care s-au obișnuit cu ea în această postură au rămas uimiți după ultima postare a vedetei. Raluca s-a apucat bucătărit… si nu orice preparat, ci unul în care adevăratele gospodine sunt specialiste.

De la imaginea provocatoare, direct la cratiță

Raluca Podea a împărtășit cu fanii ei din mediul online noua ei pasiune. Blondina a ajuns la cratiță unde a pregătit una dintre cele mai îndrăgite dulcețuri: de căpșuni. Mândră de ispravă, focoasa a publicat o imagine pe Instagram cu rezultatul orelor de muncă. Pentru o astfel de rețetă, Raluca a avut nevoie de multă îndemânare, dar și de răbdare.

Sursa foto: Instagram

A trecut recent printr-un moment greu

Raluca Podea a traversat unul dintre cele mai grele momente din viața oricărei persoane. Tatăl acesteia a trecut la cele veșnice în urmă cu doar câteva săptămâni. Pierderea a fost extrem de greu de gestionat nu doar pentru blondină ci pentru întreaga ei familie.

Părintele Ralucăi s-a stins după lupta crâncenă cu o boală. Bărbatului i-a fost descoperit în urmă cu 4 ani o tumoră la stomac. Din dorința de a-l proteja, Raluca și mama ei au decis să nu-i dea acestuia o veste atât de tulburătoare. Tatăl vedetei a crezut până în ultima clipă că suferă de gastrită.

Raluca Podea este mamă care își crește singură copilul. Vedeta s-a separat de mai mulți ani de tatăl fiului ei. Ultima ei relație cunoscută a fost cu Florin Pastramă, însă acesta a părăsit-o pentru Brigitte.La vremea respectivă, Raluca a pornit un întreg scandal împotriva celor doi. Vedeta s-a simțit trădată și rănită atunci când bărbatul din viața ei a ales acest drum.Florin Pastramă, fostul ei iubit și Brigitte, s-au cuplat în timp ce participau la concursul Ferma Vedetelor de la PRO TV.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.