Raluca Pastramă și Pepe au divorțat, dar vor deveni părinți aproape în același timp. După ce artistul a confirmat faptul că iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată, a venit rândul fostei sale soții să recunoască că va deveni mamă, tot anul acesta.

Fosta soție a lui Pepe va aduce pe lume o fetiță. Raluca Pastramă a confirmat, pentru cancan, că va deveni în lunile următoare mamă pentru a treia oară, după ce a postat prima imagine pe rețelele de socializare cu burtica de gravidă și fanii au intrat la bănuieli.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

După ce pe Instagram Raluca Pastramă a apărut într-o imagine în care se vede clar că este însărcinată, fanii fostei soții ai lui Pepe au început să se întrebe dacă într-adevăr va deveni mamă.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă pentru sursa amintită mai sus.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, este însărcinată. Ce sex va avea copilul Instagram

Și Pepe urmează să devină tată

Informația potrivit căreia Pepe urmează să devină tată a ieșit la iveală în urmă cu două zile. Atunci, spynews dezvăluia că iubita artistului, Yasmine Ody este însărcinată cu primul ei copil. Chiar dacă nu a dat nicio declarație, în urmă cu mai multe luni cântărețul recunoștea că vrea o familie cu bruneta.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi. Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!

De ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super-egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, declara Pepe acum ceva vreme.