Raluca Pascu și Pepe s-au hotărât să evadeze puțin din monotonia de oraș și să meargă la mare. Cei doi au petrecut ultimele luni cu fetițele lor în carantină, dar acum au făcut o mică excepție.

Reclamă

Pepe încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa, mai ales că acum nu mai are evenimente la care să participe. El se dedică trup și suflet celor două fetițe ale sale dar și soției. Weekendul trecut cei patru au fost într-o mini vacanță pe litoralul românesc. Raluca a profitat de acest moment pentru a-și etala trupul de zeiță într-un frumos costum de baie. Nu trebuie să subliniem faptul că toți bărbații au stat cu ochii pe ea. Pepe se simte foarte norocos să aibă alături de el o femeie atât de frumoasă.

Raluca și Pepe au petrecut câteva zile minunate pe plajă

Reclamă

Raluca Pascu este o femeie de 29 de ani care are întotdeauna grijă de corpul său. Deși copiii îi ocupă majoritatea timpului, aceasta face în așa fel încât să nu se neglijeze. Acesta este un al lucru pe care Pepe îl admiră la ea.

S-a vehiculat în presă că cei doi soți își mai doresc un copil. După ce zvonurile au luat amploare, Raluca a decis să ia atitudine și să lămurească totul o dată pentru totdeauna.

Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a spus femeia.

Raluca și Pepe au făcut cununia civilă în 2012, iar pe 15 august în același an a venit pe lume fiica lor cea mare Maria. Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit și religios în fața lui Dumnezeu. În 2015 Pepe a devenit din nou tată de fată.