Raluca Moianu este cea mai mare susținătoare a fiicei sale.

Raluca Moianu a trecut, de-a lungul timpului și prin bune, dar și prin rele. Fosta prezentatoare TV are în spate o viață profesională de nota zece. Însă, se pare că împlinirile de pe plan profesional nu au coincis cu cele din viața personală. 

Raluca Moianu se consideră cea mai mare susținătoare a fiicei sale. Fosta prezentatoare TV are o viață profesională de nota zece. Însă, împlinirile din viața profesională nu au coincis și cu cele din viața privată. Raluca Moianu a fost împreună cu Marius Ancuța, alături de care a adus-o pe lume pe prima fată a cuplului, Mara.

social media

Mara urmează să studieze la Facultatea de Drept

Cu toate că relația Ralucăi și a lui Marius a fost una cu năbădăi, iubirea a învins și astfel au continuat fericiți, până în ultima clipă. După doar o lună de la moartea soțului său, Raluca a mai avut parte de un alt necaz. Tatăl ei a murit la doar 50 de ani.

Așadar, Raluca și Mara se au una pe cealaltă, în momentul de față. Mai mult decât atât, Raluca Moianu este extrem de mândră de fiica sa. Pentru ea, Mara este copilul ce îi aduce satisfacție și liniște în viața sa.

Raluca are toate motivele să fie bucuroasă și mândră de fiica sa. Mara a terminat liceul cu o medie foarte mare, iar acum se va pregăti de următoarea etapă, cea de studentă. Mai mult, Raluca o va susține pe fiica sa, indiferent de drumul pe care aceasta îl va alege.

„Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!”, a spus Raluca Moianu.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.