Fosta prezentatoare de televiziune Raluca Moianu a trecut prin momente de adâncă de tristețe după ce ex-partenerul său de viață, Marius Ancuța, s-a stins din viață. Acesta a fost cotat ca fiind unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi ai vremii.

Raluca se bucură din plin de faptul ca are foarte mulți prieteni buni care au ajutat-o în această perioadă dificilă a vietii ei și i-au fost mereu aproape.

După ce ex-soțul ei a murit, ea a decis să plece împreună cu fetița în America de Sud. A vrut să meargă în locurile unde ea a copilarit și așa a ajuns tocmai în Columbia, la Bogota. Acolo a găsit liniște și fericire și a primit energia necesară pentru a merge mai departe în tonus optimist.

După ce au stat acolo timp de un an, Raluca și fiica sa Mara, au reușit să depașească cu bine starea de tristețe profundă și pare că s-au reîntors din nou la viață. Ele se bucură din plin de fiecare zi și își doresc să fie cu adevarat fericite, Gândurile triste rămân în urma, pentru că trecutul e trecut iar prezentul este cel care merită trăit.