Vedeta TV, cât pe ce să aibă parte de un incident neplăcut

În urmă cu mai bine de 15 ani, Raluca Moianu era în atenția telespectatorilor. Aceasta avea un succes răsunător la un post de televiziune unde era prezentatoarea unei emisiuni despre iertare, dar viața ei a luat o întorsătură neașteptată. De ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum fosta prezentatoare TV își trăiește viața decent. Recent, aceasta a fost surprinsă în timp ce era pe cale să aibă parte de un moment jenant. 

Cum a fost văzută vedeta

Raluca este o mamă singură de când soțul ei, Marius Ancuța, s-a stins din viață în 2018, la vârsta de numai 50 de ani. De atunci, fosta prezentatoare își vede în continuare de viața ei, departe de lumina reflectoarelor și rar mai apare în presă. De această dată, Raluca a fost surprinsă în timpul ei liber, în momentul în care era cât pe ce să aibă parte de o situație jenantă, în văzul tuturor, potrivit spynews.

Blondina se afla la cumpărături în compania unei doamne. Probabil, femeia care o însoțea pe fosta prezentatoare TV era o persoană destul de apropiată. Cele două au fost împreună la cumpărături, iar după ce au terminat de pus produsele în portbagaj, vedeta a dus căruciorul la locul lui.

Pentru că era destul de frig afară iar vântul bătea cu putere, în drumul său înapoi spre mașină, era cât pe ce să i se ridice fusta de tot. Norocul ei a fost că și-a dat seama imediat de ce se întâmplă și a tras imediat fusta la locul ei.

Raluca Moianu a fost aproape de a se face de râs în public. Ce i s-a întâmplat fostei prezentatoare
Facebook

Momente dificile după moartea soțului

Cu ajutorul fiicei sale, Raluca a reușit să treacă peste clipele grele. În acea perioadă, fosta prezentatoare povestea că s-a confruntat cu depresia. Ulterior, și-a revenit pentru că fata sa avea nevoie de ea.

„Eu am o fetiță de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog și trebuie să te dregi.

Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineața te uiți în oglindă și spui că ești fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primești un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viața, că vreau să rămân pozitivă”, a declarat Raluca Moianu în cadrul unei emisiuni.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii