Rodica Miron, cunoscută drept români ca asistentă la Antena Stars, a adus pe lume primul ei copil și este cum nu se poate mai fericită.

Rodica Miron a anunțat la începutul anului că este însărcinată, iar zilele trecute a născut, în Dubai. Vestea a venit chiar de la o prietenă a acesteia, care a mai adăugat că bebelușul, o fetiță, este perfect sănătos.

Fosta asistentă Tv a încercat să țină ascunsă sarcină, însă imaginile postate pe retelele de socializare au dat-o de gol, observându-se burtica de gravidă chiar și prin hainele largi pe care le purta în ultimul timp. Până la urmă, Rodica a făcut anunțul oficial că este gravidă.

„Astăzi este vorba despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viață și să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol. Sufletul și spiritul sunt întinse – alături de corp – făcând sarcina un timp de tranziție, creștere și începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții, provocări și acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al dăruirii vieții! ♥ # 9monthspregnant’, a scris ea pe contul de Instagram.

Acesta este primul copil al fostei asistente, care s-a si casatorit in secret cu iubitul ei. Vedeta s-a mutat în Dubai, unde trăiește o viață lipsită de griji.

„Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma’, declara Rodica Miron la Răi da` buni, în noiembrie, anul trecut.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro