Raluca Dumitru a luat foc și nu s-a mai putut abține să nu le atragă atenția adversarelor ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Spiritele se încing abia acum, după terminarea competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Dumitru s-a enervat și le-a atras atenția colegelor sale de platou. Vedeta s-a săturat să fie pusă la zid din cauza ținutei din Marea Finală, așa că a scos artileria grea la înaintare. Se pare că aceasta are dovezi care le incriminează și pe colegele ei de reproducerea ținutelor 1:1.

Raluca Dumitru a avut o apariție de senzație în ultima ediție de „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a optat pentru o rochie flamboiantă, demnă de Marea Finală. Notele primite din partea juraților au fost maxime, dar cei de acasă nu au fost mulțumiți. Raluca a fost pusă la zid și acuzată că a copiat-o pe Cardi B.

Raluca Dumitru este nemulțumită de jurizare

Vedeta și-a asumat faptul că s-a inspirat, dar nicidecum că ar fi replicat ținuta 1:1. Mai mult, aceasta susține că nu este singura în aceasta situație. Raluca Dumitru susține că și colegele ei au făcut același lucru și nu înțelege de ce doar este este acuzată. Fosta concurentă nu a mai suportat criticile și a venit cu dovezi și în cazul colegelor sale.

Raluca Dumitru rupe tăcerea. Ce acuzații le aduce fostelor ei colege de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Instagram

Raluca s-a aprins în urma unui comentariu primit de la un urmăritor. Acesta i-a atras atenția să nu se mai creadă originală, iar acela a fost momentul în care bruneta a simțit nevoia să spună tot ce știe. Raluca Dumitru nu s-a rezumat la simple afirmații, ci a venit și cu dovezi care să susțină tot ce a spus. Mai exact, aceasta a postat o serie de imagini în care se pot observa sursele de inspirație ale tuturor.

„Am citit în comentarii că am copiat o ținută 1 la 1. Dragii mei, nu sunt designer ca să inventez ținute peste noapte. Este normal să luăm ținute de la creatori foarte cunoscuți.

Majoritatea fetelor s-au inspirat de la diferiți creatori. Pentru că am ales o ținută foarte cunoscută și purtată de foarte multe vedete internaționale, singura ținută care a fost recunoscută aseară a fost numai a mea.”, a scris Raluca Dumitru pe Instagram.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.