Raluca Dumitru este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi și a reușit să intre în atenția oamenilor, în urma participării sale la emisiunea Survivor România. Vedeta a fost dur criticată din cauza comportamentului pe care l-a a avut în cadrul show-ului. Mulți au fost de părere că este o femeie rea, care caută doar ceartă, dar a încercat să le explice faptul că nu acesta este adevăratul.

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Recent, ea a acceptat să facă parte din proiectul Bravo, ai stil. Fosta Faimoasă și-a dorit enorm să participe, deoarece a cochetat mereu cu moda și îi plăcea, de asemenea să le îmbrace pe prietenele sale.

 

„Pentru mine < Bravo, ai stil! > este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala . Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a declarat Raluca Dumitru.

Chiar dacă Survivor România a fost cea mai grea experiență din viața ei, nici la Bravo, ai stil nu crede că îi va fi prea ușor, dar se simte pregătită din toate punctele de vedere. Vrea să fie la nivelul așteptărilor fanilor ei și speră să fie susținută de cei de acasă.

„Dragii mei, vin cu vesti bune pentru voi! Dupa “SURVIVOR”, am declarat ca a fost cea mai grea experienta din viata mea, acum urmeaza un alt proiect. Va spun sincer ca mi-am dorit de foarte mult timp sa fac parte din acesta emisiune si sa invat foarte multe despre stil. Imi doresc sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre, sa fiti alaturi de mine si sa nu va dezamagesc. Sper sa fiu pe placul vostru si sa ma cunoasteti si din alt punct de vedere. Am avut emotii mari cand am intrat in acest proiect. O sa am nevoie de voi sa ma votati la 1206 “INDICATIV 7” . Multumesc mult!”, a scris vedeta, pe Instagram.