Raluca Dumitru a reușit să intre în atenția oamenilor, odată cu participarea sa la Survivor România. În cadrul emisiunii respective, vedeta s-a făcut remarcată datorită ambiției de care a dat dovadă în cadrul probelor la care erau supuși ea și colegii ei, dar și datorită faptului că era vocală. Vedeta a fost judecată în repetate rânduri pentru atitudinea sa, dar a explicat mereu că este felul ei de a fi și nu schimbă acest lucru pentru nimic în lume.

Raluca Dumitru, o concurentă vocală

Recent, ea a intrat în emisiunea Bravo, ai stil și deja și-a făcut o impresie despre colegele sale, dar și despre proiect în sine. Raluca Dumitru este o fire directă, așa că nimeni și nimic nu a oprit-o să își exprime punctul de vedere, indiferent de ceea ce au zis mai apoi persoanele din jurul ei.

Raluca Dumitru, părere sinceră despre colegele sale de la Bravo, ai stil: ”Sunt blocată pe Instagram de...”

Dragii mei, vin cu vesti bune pentru voi! Dupa “SURVIVOR”, am declarat ca a fost cea mai grea experienta din viata mea, acum urmeaza un alt proiect. Va spun sincer ca mi-am dorit de foarte mult timp sa fac parte din acesta emisiune si sa invat foarte multe despre stil. Imi doresc sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre, sa fiti alaturi de mine si sa nu va dezamagesc. Sper sa fiu pe placul vostru si sa ma cunoasteti si din alt punct de vedere. Am avut emotii mari cand am intrat in acest proiect. O sa am nevoie de voi sa ma votati la 1206 “INDICATIV 7”. Multumesc mult! @bravoaistil”, a transmis concurenta.