Raluca Dumitru este una dintre cele mai puternice concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși a intrat în competiție mult mai târziu decât colegele ei, acesta nu a fost un handicap. Din contră. Raluca s-a folosit de tot arsenalul din dotare, iar acum, are toate șansele să câștige marele premiu, mai ales că poziția ei în clasament vorbește de la sine.

Atunci când a pășit pentru prima dată în platoul de la Kanal D, Raluca Dumitru nu s-a ferit să își anunțe scopul: acela de a câștiga. Au trecut luni bune de când este concurentă cu drepturi depline și nu se dezice de la această regulă. Raluca continuă să se menține în topul clasamentului steluțelor primite de la jurați, iar galele sunt momentele ei de glorie.

Raluca Dumitru este printre cele mai susținute concurente de către publicul de acasă

Așa cum era de așteptat, Raluca Dumitru a stârnit multe controverse în rândul adversarelor sale. Concurenta este foarte vocală și, atunci când știe că are dreptate, nu cedează până când punctul ei de vedere nu este auzit. Raluca este foarte iubită și foarte apreciată de către public, iar asta se reflectă în procentajul voturilor primite de la telespectatori.

Raluca a susținut, încă din prima clipă, că se bazează pe fanii ei de acasă, mai ales că aceștia au știau și din alte reality show-uri. Comunitatea vedetei este foarte activă, nu doar pe pagina ei de Instagram, ci și pe pagina competiției. Asta le-a făcut pe adversarele ei să ridice din sprânceană. De aici și până la a o acuza pe Raluca Dumitru că își cumpără like-uri și urmăritori, a mai fost un singur pas.

„În primul rând vreau să cer scuze comunității mele, urmăritorilor mei activi care mă susțin și sunt alături de mine. Prin această informație eronată au fost descalificați. Eforturile și susținerea lor nu au fost nici măcar luate în calcul. Nu este corect.

Urmăritorii mei sunt cât se poate de reali. Aș vrea să nu se lase descurajați de astfel de zvonuri. Succesul meu li se datorează și lor. Sprijinul pe care-l primesc de la comunitatea mea este esențial pentru mine. Pagina mea este reală, nu am cumpărat niciodată urmăritori și nici like-uri.”, a declarat Raluca Dumitru, în exclusivitate pentru fanatik.ro.