Raluca Tănase, componenta trupei Bambi, iubește să cânte la orice fel de petreceri sau evenimente private, dar nu acceptă deloc ideea de a cânta printre mese ca un lăutar. Ea are niște standarde foarte bine impuse, peste care nu trece orice ar fi.

Raluca consideră că artiștii se impart în două mari categorii, si-anume cei care cântă pe scena și cei care cântă printre mese. Ea vede orice prestație ca un show ideal, cu detalii foarte bine puse la punct, iar toți artiștii de pe scenă stiu fiecare ce au de făcut, pentru a se completa reciproc.

Nunțile sunt cele care le aduc foarte mulți bani fetelor de la Bambi. Chiar și așa, Raluca și Denisa sunt raționale, ele ințeleg că a trecut perioada lor de glorie cu concertele și că acum oamenii cer alt tip de muzică, și se adaptează cumva vremurilor actuale.

Prin urmare, fetele au un repertoriu special pentru nunți, pentru că aici cererea este cea mai mare și banii cei mai mulți. Au piese speciale de interior și de exterior, piese special create pentru miri și nași și se bucură din plin de fiecare moment, pentru că iubesc să cânte și sa încânte publicul de pretutindeni, oferindu-le un spectacol pe cinste de fiecare dată.