Majoritatea vedetelor din România apelează deseori la trucuri de ordin estetic pentru a avea o imagine de invidiat. Multe dintre persoanele publice nu recunosc întotdeauna că ajung deseori în cabinetul esteticianului chiar dacă transformările sunt vizibile.

Raluca de la Bambi se numără printre cele care au bifat multe intervenții chirurgicale doar în ultimii doi ani. Din blondina ingenuă care cânta în trupa Bambi celebrele piese, ea arată acum ca o adevărată bombă sexi.

Fanii au rămas uimiți de transformare

Raluca de la Bambi era considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Până acum câțiva ani nici ea și nici sora ei, Denisa nu apelaseră la medicul estetician pentru a le schimba într-un fel sau altul imaginea.

Acum, cele două arată total diferit față de cum erau cunoscute publicului. Raluca a suferit vizibil la nivelul feței mai multe intervenții. Blondina și-a mărit buzele, și-a injectat pomeții, și forma maxilarului. De asemenea, bărbia vedetei este acum mult mai proeminentă și mai ascuțită.

De altfel, artista are și un bust mult mai generos după operația de implant mamar.Concurentă în emisiunea Bravo ai stil celebrities ea a recunoscut că a făcut câteva schimbări. Cel mai probabil, intervențiile au scuturat-o pe membra trupei Bambi de câteva zeci de mii de euro.

Cântăreața a postat pe Instagram câteva imagini în care apare complet nemachiată. Cum era de așteptat fanii au rămas uimiți de transformarea ei.

Raluca de la Bambi a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o operațiile estetice

Se implică în afacerea surorii ei

Fetele de la Bambi au lăsat deocamdată muzica pe plan secund. Asta după ce Denisa și-a descoperit o nouă pasiune care i-a adus succesul deplin. Artista a făcut un curs de parfumier în străinătate după ce a realizat că este foarte atrasă de acest domeniu.

După ce a absolvit formarea profesională, ea a reușit să pună pe picioare un brand care a căpătat notorietate nu doar în România. Sora Ralucăi a atins la doar doi ani de când a intrat în lumea afacerilor, primul milion de euro din vânzări.

Raluca de la Bambi a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o operațiile estetice

Brandul ei produce și comercializează parfumuri și cosmetice premium care au avut un real succes mai ales în rândul doamnelor.Pentru că sunt împreună în orice situație încă de când erau mici cele două surori se ocupă împreună de afacerea Denisei. Acestea au reușit să deschidă mai multe magazine în țară, în Capitală, dar și în mai multe orașe din Europa.