Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de prea multe introduceri.

Vedeta este prezentă de ani de zile pe micile ecrane, iar stilul ei a atras atenția tuturor. Jurata de la Kanal D este o fire extrem de cameleonică, doar că, de data asta, nimeni nu se aștepta la o astfel de abordare din partea divei.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai asumate și sincere vedete de la noi. Jurata de la Kanal D a trecut prin multe transformări în ultima vreme, mai ales de ordin fizic. Raluca a slăbit spectaculos, iar comunitatea ei de fani aproape că nu a recunoscut-o. Părerile au fost împărțite, iar multe voci au criticat-o pe vedetă pentru că a ajuns să fie mult prea slabă.

Din fericire, Raluca Bădulescu este obișnuită cu astfel de replici din partea celor din online. Vedeta a fost mereu criticată din cauza greutății, fie că a avut kilograme în plus sau în minus. Tocmai de aceea, refuză să mai pună la suflet astfel de vorbe răutăcioase.

Raluca Bădulescu este mereu plină de surprize

De câteva zile, Raluca Bădulescu a revenit în locul unde se simte cel mai bine. Și anume, pe platourile de filmare de la „Bravo, ai stil!”. Vedeta, împreună cu echipa deja consacrată filmează de zori la noul sezon al show-ului fenomen de la Kanal D2. Prima ediție va fi una cu totul și cu totul specială, mai ales că la ei în platou a venit și Denise Rifai.

Prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” le-a adresat întrebări roșii juraților, dar atenția tuturor a fost îndreptată către Raluca Bădulescu. Vedeta a optat pentru o coafură excentrică, așa cum fanii nu au mai ocazia să o vadă până acum. În schimb, trebuie să recunoaștem că freza se potrivea de minune cu ținuta.

Raluca Bădulescu și-a șocat fanii. Vedeta nu a mai apărut așa niciodată!
social media