În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și Florin Stamin după despărțire

Spre surprinderea tuturor, Raluca Bădulescu și soțul său Florin Stamin au ajuns în pragul divorțului. După un mariaj de 13 ani, cei doi au decis să își spună „adio” și să meargă pe drumuri diferite. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a făcut primele declarații despre subiect și a dat câteva detalii din culisele despărțirii.

Raluca Bădulescu este acum o femeie sigură și pare cât se poate de împăcată cu noul său statut. Aceasta a decis că ea și Florian Stamin nu mai pot continua împreună, așa că despărțirea a fost lucrul cel mai bun. Divorțul celor doi s-a realizat pe cale pașnică, fără scandal sau cuvinte grele. Mai mult, jurata de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că ea și cel care i-a fost alături ani de zile păstrează în continuare o relație apropiată.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Raluca Bădulescu a vorbit despre divorț și a mărturisit că deși s-a despărțit de Florin Stamin, bărbatul va rămâne mereu în sufletul ei, iar de acum își vor transforma iubirea într-o relație bună de prietenie.

„Este adevărat, Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta este viața, se întâmplă. (…) Pe noi oricum o sa ne lege mereu o prietenie mare. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Indiferent de orice, rămâne inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie in inima mea și sufletul meu.”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu rupe tăcerea în cazul divorțului! Ce spune jurata de la „Bravo, ai stil!” despre fostul partener

Raluca Bădulescu a anunțat divorțul

Imediat ce și-a pus ordine în viața personală și a luat decizia, Raluca Bădulescu a fost sinceră cu fanii săi și a anunțat divorțul și în spațiul public. Deși nu a precizat motivele ce au dus la destrămarea mariajului, aceasta a declarat că decizia a fost de comun acord.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit WOWbiz.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.