„Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania. Întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo.”

Raluca Bădulescu a început o nouă etapă din viața ei. Vedeta a divorțat, a intrat într-o altă relație și pare că este cât se poate de fericită. Acum, se gândește la vacanță, iar destinația este aceeași ca în fiecare an, Spania. Raluca Bădulescu iubește această țară și chiar se gândește să se mute acolo.

Este sezonul vacanțelor și Raluca Bădulescu va pleca și ea, în curând, în una. Și în acest an, vedeta se va relaxa în Spania. Iubește această țară și a făcut o tradiție din a o vizita în fiecare an. Mai mult, Raluca Bădulescu se gândește chiar să se mute în Spania. Vedeta vrea ca atunci când va ajunge la bătrânețe să se retragă în țara ei de suflet și să rămână acolo.

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania. Cred că tot în Spania, evident voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania. Întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo. Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc, mă aranjez și tot în Spania mă întorc. Indiferent cum am da-o.

Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău. Pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Playtech.ro.

 Raluca Bădulescu, paluri mari de viitor! Vedeta vrea să se mute din România. Care este țara ce a cucerit-o
Social media

Raluca Bădulescu, în cabinetul medicului estetician

Deși a ajuns la 47 de ani, Raluca Bădulescu înflorește lângă noul iubit. Vedeta se bucură de o perioadă frumoasă din viața ei și vrea să se simtă cât mai bine și tânără. Așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut pragul cabinetului medicului estetician.

„Trăiesc o perioadă specială a vieții mele. Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă. Așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani.

El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație. O intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare. Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani.”, a spus Raluca Bădulescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.