Jurata de la Bravo, Ai Stil! are o mare pasiune pentru piesele vestimentare de când avea doar cinci ani. Împătimită a modei, nu mai este un secret stilul extravagant al vedetei. Ochelari de soare mari, culori aprinse, printuri excentrice, sclipici și multe pietre, aceste cuvinte îi descriu cel mai bine preferințele pentru vestimentație.

Iubitoarea animal print-ului are, în dressing-ul său, haine extrem de scumpe. Deși este considerat un stil exagerat, Raluca Bădulescu explică faptul că acest kitsch este unul foarte bine gândit și, în vestimentația sa, se reflectă de fapt caracterul vedetei. Aceasta numește stilul său ca fiind o extensie a personalității ei.

Jacheta căreia i-ar face vitrină

Cel mai prețios obiect vestimentar din dressing-ul Ralucăi Bădulescu este o jachetă realizată de către casa de modă de origine franceză, Balmain. Aceasta este realizată în totalitate din mărgele și cristale și cântărește, nu mai puțin de 27 de kilograme.

Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a povestit că această jachetă de tip biker a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale, iar când și-a achiziționat-o, a vrut să îi facă propria vitrină. Conform unui interviu acordat pentru Okmagazine.ro, jurata de la Kanal D a mărturisit că și-a dorit-o cu disperare.

Raluca Bădulescu mărturisește care este cel mai scump obiect din garderoba sa! Acesta cântărește 27 de kilograme si este realizat din cristale

Pe lângă bijuterii, prietena lui Bote, a declarat în același interviu, că toate jachetele pe care le are sunt cele mai scumpe piese din garderoba sa. Pentru acestea și pentru sacouri, vedeta are o adevărată pasiune, a mai spus ea.

Raluca Bădulescu își ține hainele în bucătărie

Casa Ralucăi Badulescu este plină de hainele acesteia. Inclusiv în bucătărie, femeia are câteva standere cu piesele sale vestimentare. Tot ea a povestit că bucătăria sa nu este niciodată folosită pentru gătit. Toți membrii familiei mănâncă în oraș, iar bucătăria o păstrează  tot pe post de dressing.

Nu numai hainele o dau pe spate, ci tot ce este legat de modă. Bădulescu are una dintre cele mai impresionante colecții de pantofi, genți și accesorii.