Raluca Bădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului său.

Dacă toată lumea știe că Raluca Bădulescu se înțelege de minune cu fiul său, Alex, puțini știu ce relație are cu iubita tânărului. Atunci când vedeta a fost întrebată ce crede despre ea, cuvintele de laudă nu au lipsit. 

Raluca Bădulescu, detalii despre iubita lui Alex

Pentru fiul vedetei, anul acesta a fost unul de foc, mai ales că a susținut examenul maturității. Nu și-a dezamăgit părinții celebri și a intrat la ASE, universitate la care studiază și iubita sa. Cei doi vor fi colegi din toamnă și locuiesc împreună de ceva timp.

Raluca Bădulescu a mărturisit că a întâlnit-o pe tânăra care i-a furat inima și că relația lor durează de aproximativ un an. Ba mai mult, vedeta este de părere că formează un cuplu reușit și că le este alături celor doi necondiționat.

Dar cuvintele de apreciere la adresa iubitei fiului său nu s-au oprit aici. Raluca Bădulescu a povestit că tânăra este precum fiica ei, semn că au o relație specială.

@video.clipuri1 #ralucabadulescu #fy #2022 #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„O cunosc pe iubita lui. Cred că sunt împreună de un an, dacă nu chiar mai mult. Este foarte mișto, sunt un cuplu extraordinar de reușit.

Le doresc ce își doresc ei, absolut tot ce își doresc ei: fericire, sănătate, tot ce își doresc ei. O consider ca și fata mea. Avem o fată și un băiat. Și ea este tot studentă la ASE, vor fi colegi, stau împreună deja”, a povestit Raluca Bădulescu.

Vedeta a mărturisit că se înțelege de minune cu fiul ei și că se bucură de toată atenția ei. Ba mai mult, Raluca Bădulescu susține că Alex este cât se poate de responsabil, chiar dacă are doar 20 de ani. Se pare că ea ține cont de sfaturile fiului său, căci fiul ei a dat dovadă de înțelepciune.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.