Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac și le-a luat la bani mărunți postările multora dintre persoanele publice de la noi, care se ocupă cu promovarea diferitelor produse pe social media. Multe dintre vedetele de la noi trăiesc de pe urma reclamelor și banilor pe care îi primesc în urma postărilor din mediul online, iar soția lui Alex Ashraf nu le suportă deloc pe cele care procedează în felul acesta.

„Ce-ai pățit și tu?”

Acum câteva luni, actrița avea o listă mică de nume ale vedetelor noastre, dar lista neagră a început să fie tot mai mare și să cuprindă persoane din ce în ce mai cunoscute și apreciate de public. După ce a fost dată în judecată, vedeta nu s-a opit din a le face de râs și nu regretă nimic. Nimeni nu s-ar fi așteptat, însă, să vorbească pe Story-urile sale și despre Raluca Bădulescu.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” a intrat în atenția vedetei, după ce s-a filmat cu ceaiul pentru slăbit căruia multe persoane publice îi fac reclamă de mai bine de jumătate de an. Oanei Zăvoranu i se pare penibil să se pozeze în asemenea ipostaze și se pare că de la „Regina regească” avea ceva pretenții, dar a fost total dezamăgită. A mărturisit că îi este drag de ea și de aceea a decis să îi dea aceste sfaturi pe Instagram, pe seama cărora internauții s-au amuzat copios. I-a recomandat să îl cosume acasă, pe furiș, să nu o vadă nimeni.

Oana Zăvoranu, fără milă față de Raluca Bădulescu

Oana Zăvoranu a luat-o la rost și pe Raluca Bădulescu. Se pare că diva spune verde în față orice oricui. După ce a luat la rând cele mai cunoscute vedete de la noi din seara, se pare că a venit rândul și juratei din cadrul emisiunii de mare succes de pe Kanal D, ”Bravo! Ai stil”.

Raluca Bădulescu, ironizată de Oana Zăvoranu: "Regina regească pe barosăneală"

 

Raluca Bădulescu, ironizată de Oana Zăvoranu: "Regina regească pe barosăneală"