Raluca Bădulescu a dat iama in mâncare. Vedeta s-a ingrasat foarte mult in timpul pandemiei. Jurata de la Bravo ai Stil nu stie cum sa mai scape de kilogramele acumulate. Raluca ajunsese sa aiba silueta perfecta dupa operatia de micsoarare a stomacului și dietele drastice pe care le-a tinut. Din pacate, se pare ca munca ei de ani de zile a fost in zadar. Totul s-a dus pe apa sambetei in doar cateva luni de izolare.

Reclamă

Acum umblă vorba ca femeia ar vrea sa apeleze din nou la ajutorul medicilor esteticieni. Raluca Bădulescu crede ca asta este singura solutie de a scapa de kilogramele care o deranjeaza atat de mult. Oricat ar incerca sa mascheze silueta pe care o are acum, nimic nu da rezultate. Se pare ca blondina s-ar fi ingrasat cu 15 kilograme in doar cateva luni. Raluca a incercat sa slabeasca prin regimuri si ceaiuri speciale, dar se pare ca acestea nu au dat roade.

„Ea încearcă să slăbească, însă, până acum, nu prea a reușit. Bea ceaiuri, mănâncă puțin și cât mai slab caloric, însă momentan nu are acele rezultate pe care și le dorește”, au spus niște apropiați, conform ciao.ro. „Nu știe însă dacă medicul va fi de acord să o opereze și a doua oară pentru că riscurile sunt mult mai mari, în plus nu are atât de multe kilograme de dat jos ca prima oară”, au mai precizat surse apropiate de Raluca Bădulescu.

Reclamă

Raluca Bădulescu, schimbare uluitoare

La primele aparitii in lumina refletoarelor, Raluca Bădulescu era o cu totul alta persoana. Aceasta cantarea mai bine de 121 de kilograme in momentul in care a decis ca nu se mai poate asa. Blondina si-a dorit sa aiba o silueta de viespe, iar singura varianta care ar fi putut da roade era o operatie de micsorare a stomacului. La care vedeta a si apelat fara sa stea pe ganduri. În doar o luna de la operatie, a reusit sa slabeasca in jur de 20 de kilograme.

”Depinde de la ce greutate porneşti. Eu am plecat de la 121 de kilograme, şi în prima lună după operaţie am slăbit aproape 20 de kilograme. Primele 30 de zile sunt bazate strict pe lichide şi pe mâncare pasată. După aceea, rezultatele sunt cam şapte-zece kilograme pierdute pe lună, în funcţie de ce mănânci. Primeşti regim alimentar strict, de care trebuie să te ţii. ”, spunea Raluca Bădulescu in acele momente.