Este anul divorțurilor neașteptate în showbizul românesc. Printre vedetele care și-au anunțat despărțirile se numără și Raluca Bădulescu. Vedeta și fostul ei partener au decis să o ia pe drumuri separate după ani de conviețuire împreună. Raluca nu a dezvăluit însă care ar fi motivele serioase care au dus la un astfel de deznodământ. Totuși, la nici o lună de la marele anunț, vedeta a făcut un gest cel puțin surprinzător.

S-a afișat alături de un milionar

Deși trece printr-o separare, Raluca nu s-a izolat în casă, departe de prieteni și distracție. Dimpotrivă, vedeta are o viață și mai activă ca înainte. Aseară, blondina a participat la una dintre petrecerile cu ștaif din Capitală. Unul dintre milionarii cunoscuți în lumea bună a Bucureștiului a organizat un eveniment exclusivist. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de lux, unde a curs șampania scumpă cu care invitații s-au delectat din plin.

Raluca Bădulescu s-a lăsat fotografiată alături de milionar deși nu a semnat încă actele de divorț de soțul ei. Cu siguranță acțiunea ei va atrage după sine multe controverse.

Sursa foto: Instagram

La mulți ani, iubire!”, a scris vedeta alături de imaginile în care apare cu milionarul.

Cine este afaceristul alături de care s-a pozat Raluca

Milionarul la a cărei petrecere a luat parte atât Raluca Bădulescu cât și alte vedete de la noi este cunoscut sub pseudonimul „Droppy”. Acesta are afaceri în diverse domenii și afișează opulență oriunde ar merge. Afaceristul a avut în trecut o relație cu Roxana Ilie, însă povestea lor s-a încheiat rapid.

Raluca Bădulescu, dependentă de viața de noapte

Jurata „Bravo ai stil” este nelipsită din viața de noapte a Capitalei. De altfel, vedeta a dezvăluit că este dependentă de ieșirile nocturne. Raluca iese foarte rar ziua din casă, strict pentru îndatoririle profesionale. Când vine vorba de distracție însă, criticul de modă preferă serile

Când se lasă seara, mă activez! Ziua nu ai ce să faci cu mine, nu ies din casă.”, a dezvăluit vedeta într-un interviu mai vechi.

Raluca nu a dezvăluit însă dacă acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu ar mai fi relaționat cu soțul ei.