Raluca Bădulescu este una dintre cele mai stilate vedete de la noi. Vedeta ocupă de ani buni un scaun la masa juraților de la „Bravo, ai stil!” și pe bună dreptate! Ralu și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil recognoscibil și aproape că nu este apariție la care să nu aibă ceva auriu sau animal print. Vedeta nu iese din casă până nu se aranjează din cap până-n picioare. Totuși, au existat și momente când a fost prinsă „au naturel”.

Raluca Bădulescu are curajul să se afișeze și fără machiaj

Raluca Bădulescu este o împătimită a stilul extravagant și colorat. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este recunoscută datorită pasiunii sale pentru articole aurii, machiaj strident și haine animal print. Aproape că nu există moment din zi în care vedeta să nu fie machiată ca la carte. Cum de la fiecare regulă există și o excepție, Raluca Bădulescu a fost surprinsă recent fără pic de machiaj. Jurata se afla pe coridoarele de la Kanal D, iar aceea a fost una dintre puțini dăți în care fanii au putut să o admire fără artificii de beauty.

Raluca Bădulescu, de nerecunoscut. Cum arată jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără pic de machiaj?
Libertatea

Raluca nu se ferește să se afișeze fără machiaj. Totuși, aparițiile ei de genul acesta sunt foarte rare pentru că makeup-ul a început să fie omniprezent în viața ei. Orele întregi de filmare, proiectele tv și nu numai au făcut-o pe Raluca Bădulescu să fie dependentă de makeup. Vedeta a recunoscut de multe ori că o reprezintă machiajul puternic și perucile și că, fără ele, ar fi incompletă.

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța? Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu. Aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj. Eu sunt așa de mai mult de 30 de ani.”, spunea, la un moment dat, Raluca Bădulescu pentrucancan.ro.