Raluca Bădulescu este una dintre cele mai sincere persoane din spațiul public. Vedeta a avut mereu simțul umorului și, ce este cea mai apreciată de către fani, autoironia. Raluca nu a tratat niciodată cu superioritate nicio persoană și, tocmai de aceea, a intrat repede la inima celor de acasă.

Raluca Bădulescu a reintrat în atenția publicul odată cu ocuparea scaunului de jurat la „Bravo, ai stil!”. Aceasta era cunoscută și înainte, dar emisiunea de la Kanal D a fost fix gura de aer proaspăt de care avea nevoie. Raluca i-a cucerit instant pe cei de acasă cu felul ei de a fi, iar comunitatea de fani a crescut instant.

Cei care au urmărit-o mult timp pe vedetă, sigur au observat schimbările prin care a trecut. Raluca a dat dovadă de o ambiție extrarodinară atunci când și-a propus să slăbească. Cu ajutorul operației de micșorare a stomacului, dar și cu disciplină alimentară, vedeta a ajuns să cântărească sub 50 de kilograme.

Raluca Bădulescu a rupt tăcerea. De ce refuză vedeta, cu orice preț, să facă plajă nud
Instagram

Raluca Bădulescu și-a îngrijorat fanii cu noua siluetă

Raluca Bădulescu pare o altă persoană din punct de vedere fizic. Așa cum era de așteptat, fanii eu s-au împărțit în două categorii. Jurata nu a reușit să îi mulțumească pe toți și s-a confruntat cu multe critici de-a lungul timpului. În prezent, vedeta are un corp de invidiat, dar se pare că pentru ea nu este suficient.

Raluca simte că este loc de mai bine și nu este mulțumită 100% de rezultate pe care le are. Vedeta recunoaște că nu ar face niciodată nud tocmai din acest motiv. Fizicul, potrivit spuselor ei, nu este chiar cel care să o recomande pentru o astfel de afișare în public.

„Nu, dragă! Mă recomandă nudul?! Dacă arătam bine nud, apăream demult în chiloți și într-un sutien minuscul bătute cu cristale. Nu mă recomandă nudul. N-am făcut”, a recunoscut Raluca Bădulescu la „Detectorul de minciuni”.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #ralucabadulescu ♬ original sound – Momente de Inspirație