Raluca Bădulescu a făcut o analiză a mai multor ținute pe care le-au purtat vedetele de la noi și nu le-a iertat pe cele care au greșit în alegerea pieselor vestimentare. Deși au fost multe cele pe care le-a luat la rost, Nicoleta Nucă este una dintre artistele asupra căreia s-a concentrat mai mult și la adresa căreia nu a avut prea multe cuvinte bune de zis, având în vedere alegerile pe care le-a făcut, felul în care s-a pozat, dar și locul pe care l-a ales pentru ședința foto.

Nicoleta Nucă, dur criticată de Raluca Bădulescu

Jurata de la „Bravo, ai stil!” are o rubrică săptămânală în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Acolo, vedeta își exprimă punctul de vedere despra mai multe persoane publice de noi și este dură în momentul în care simte nevoia că trebuie să o facă, fără să regrete niciuna dintre afirmațiile sale. Toată lumea știe că este cea mai blândă dintre jurații emisiunii, dar nu poate trece cu vederea atât de ușor greșelile vedetelor, ale cărora aparații ar trebui să fie impecabile de fiecare dată.

Una dintre fotografiile pe care le-a postat Nicoleta Nucă pe social media a făcut-o pe Raluca Bădulescu să își iasă din minți. Nu a apreciat vesta aleasă de cântăreață și a spus că nu ar fi trebuit să se pozeze lângă acel perete cu graffiti, pentru că nu dă deloc bine. În plus, este de părere că de fiecare dată contează enorm culoarea părului de care artista se pare că nu ține cont sub nicio formă. Se pare că vedeta nu este deloc de acord de cum se afișează artista pe rețelele de socializare și nu a ezitat nicio clipă să scoată în evidență acest lucru.

Raluca Bădulescu a făcut-o praf pe Nicoleta Nucă! Ce a putut spune despre cântăreață: "O ardeți pe finețe, ne pozăm la..."

„Contează culoarea părului. Pentru orice fel de clip îți pui o perucă. Nu toate culorile de păr merg cu toate culorile de haine. Nu vă îmbrăcați cu bej ca și cum v-ați duce la job. O ardeți pe finețe, ne pozăm la un graffiti. O vestuță meschină”, a zis Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii Teo Show.