Au trecut 25 de ani de când serialul „Friends” a apărut, însă personajul lui Jennifer Aniston, Rachel face încă vâlvă în rândul fanilor cu ținutele sale.

Designerul american Ralph Lauren a lansat ultima sa colecție, aceasta fiind insipartă de aniversarea de 25 de ani a serialului „Friends” și a personajului Rachel.

Colecția conține ținute inspirate din cele pe care Jennifer Aniston le-a purtat în serial, conținând bluze de mătase, sacouri și pantaloni de stofă, dar și alte piese vestimentare cheie.

Fanii pot vedea o replică a celebrei cafenele în care cei 6 prieteni din „Friends” își petreceau timpul într-o locație din New York numită Studio 59, însă aceasta se va extinde ușor și către alte locații din America.

Rachel Green, personajul interpretat de Jennifer Aniston a fost unul dintre cele mai apreciate ale serialului. Fire ambițioasă, ea a renunțat la ajutorul financiar oferit de părinții ei și s-a hotărât să își urmeze visul. Deși în prima parte a serialului Rachel a lucrat ca și chelneriță, visul ei de a lucra în industria modei nu a fost uitat. După multe încercări eșuate, ea a reușit să obțină un post la firma designerului Ralph Lauren, unde a ocupat un post foarte important.

Colecția va putea fi achiziționată de fani începând de miercurea viitoare, aceasta fiind disponibilă atât pe site-ul oficial cât și în anumite magazine selectate Ralph Lauren.