Recent, o serie de schimbări au fost anunțate de Raiffeisen Bank cu privire la retragerile de numerar de la ATM-uri. De aemenea, se vor elimina terminalele POS din agenții cu data de 12 Decembrie 2019 începând.

Potrivit informațiilor oferite, cine deține un cont curent cu zero costuri, va putea beneficia de retrageri de numerar în mod gratuit, de la orice ATM al oricărei bănci din țară.

Pentru cine deține cont curent Premium, pentru a putea beneficia în continuare de retrageri fără costuri, limita zilnică de retrageri în numerar la ATM s-a majorat. Astfel, cu cardul de debit Mastercard Gold Premium de la 10 mii de lei, la 20 de mii de lei s-a mărit suma și, o dată pe trimestru, limita temporară zilnică de retragere de la ATM este de la 20 de mii de lei, la 25 de mii de lei.

Pentru pachetul de cont curent FWR – private banking -, ca să se păstreze în continuare retragerea fără costuri, s-a majorat limita zilnică la ATM cu cardul de debit Mastercard Gold FWR de la 10 mii de lei, la 20 de mii de lei, iar penru limita zilnică temporară de retragere, de la 25 de mii, la 30 de mii de lei.

Pentru cine dorește informații suplimentare, poate apela telefonic numărul cu tarif normal *2000, apelabil non-stop din orice rețea din țară, poate lua legătura cu bancherul personal, poate merge în orice agenție Raiffeisen Bank, sau consulta online pe raiffeisen.ro.