Rafaelo, Vulpița și Viorel au lansat prima lor piesă împreună, în formula asta. Piesa se numește „Om bogat sau om sărac” și face deja senzație, la nici 24 de ore de lansare. Nu a ajuns chiar pe locul 1, așa cum sperau cei trei, dar se clasează printre primele. Ceea ce nu este deloc rău, dar speră să mai urce, având în vedere că abia a fost lansată.

Reclamă

După ce au rupt topurile cu piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, Rafaelo și Vulpița a vrut să facă din nou ravagii. De data aceasta, l-au inclus și pe soțul ei, Viorel. Împreună au lansat piesa „Om bogat sau om sărac”, care promite să ajungă din nou pe primul loc în trending. Dacă se va întâmpla și așa și de data asta, rămâne de văzut. Cert e că deja aproape un milion de vizualizări.

Reclamă

Ce mesaje au avut Viorel și Vulpița pentru fanii lor?

Cel care a avut cea mai mare încredere în această colaborare este Viorel. El a pariat chiar și pe faptul că piesa va ajunge foarte repede pe locul 1 în trending. Încă nu sunt chiar așa sus, dar nu este deloc târziu. Un lucru sigur nu va reuși piesa „Om bogat sau om sărac” și anume să îi împace pe soții Stegaru. Chiar dacă pe platourile de filmare au colaborat de minune și păreau că se înțeleg mai bine ca niciodată; în realitate nu este deloc așa. Rafaelo, Vulpița și Viorel s-au descurcat de minune. Piesa și videoclipul au ieșit fix așa cum și-au dorit. Vulpița este extrem de încântată de faptul că fanilor ei le place piesa.

„O să intre peste o oră și ceva… sau două, locul 1”, a spus Viorel la Acces Direct.

”Buna dimineața! Mă bucur ca va place piesa. O găsiți pe YouTube Om bogat sau om sărac”, a scris Veronica Stegaru pe contul ei de Instagram,