Rafaelo s-a întors în viața Vulpiței, iar acest lucru a fost un motiv de bucurie pentru Vulpița. În ultima ediție Acces Direct, Vulpița a fost foarte mohorâtă, dar i-a revenit repede zâmbetul pe buze. Motivul? Eei bine, Mirela Vaida l-a invitat în platou de această dată pe Rafaelo, iar Vulpiței i s-a luminat brus chipul trist. Mai mult de atât, Rafaelo a avut o propunere de nerefuzat pentru Veronica.

Reclamă

Ce i-a propus Rafaelo?

Lui Rafaelo i s-a făcut dor de prietena lui, Vulpița, așa că a venit să o vadă în emisiune. Vulpița era toată un zâmbet, pentru că se pare că el nu a putut să stea departe prea mult timp. După ce au stat timp de două săptămâni pe primul loc în trending cu piesa pe care au lansat-o împreună, Rafaelo are o altă propunere. De data asta, nu vrea să colaboreze doar cu Veronica. Viorel are și el un rol extrem de important în următoarea colaborare; idee care nu a încântat-o prea tare pe Veronica.

Așadar, Rafaelo s-a întors la Veronica și a avut o propunere care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Rafaelo vrea să rupă din nou topurile și să scoată o nouă piesă, dar…cu amândoi. Asta da propunere! Nici nu aveau cum să o refuze soții Stegaru. În emisiune, au dezvăluit că piesa a fost deja trasă, iar videoclipul s-a filmat, așa că nu își vor ține fanii pe jar pentru mult timp.

Chiar dacă în ultima vreme situația s-a înrăutățit în famila Stegaru, Rafaelo a reușit să îi unească pe Veronica și pe Viorel. Nimic nu este imposibil pentru fostul cântăreț de la Puterea Dragostei, iar când își propune ceva, nimic nu îi stă în cale. De data aceasta, cântărețul și-a dorit să îi apropie pe cei doi, după ce toată lumea a spus că între el și Veronica este mai mult decât o simplă prietenie.