Rafaelo este mare crai! Barbatul a avut multe iubite celebre si frumoase, insa ce s-a aflat acum este socant. Olga de la Strehaia sustine ca s-a iubit cu partenerul Vulpitei. Sora lui Leo de la Strehaia a facut dezvaluiri incredibile despre relatia de amor cu Rafa. Barbatul nu a comentat inca aceste afirmatii. Vulpița va avea inima franta atunci cand va afla pentru cine a lasat-o partenerul ei.

Reclamă

După ce Veronica si Rafaelo au lansat ultima lor melodie, gurile rele au spus ca intre cei doi ar fi mai mult decat o colaborare. Artistul a fost acuzat ca ar avea relatii intime cu tanara din Blagesti, in ciuda faptului ca aceasta este casatorita. Cei doi nu au infirmat zvonurile. Mai mult, artistul a postat numeroase imagini si videoclipuri in care apare alaturi de sotia lui Viorel. Mai mult, Rafaelo i-a oferit cadou si o masina Vulpitei. I-a pus insa o conditie: sa isi ia permisul de conducere.

Olga de la Strehaia, iubita secreta a lui Rafa?

Bomba a venit abia ieri. Olga, sora lui Leo de la Strehaia s-a filmat spunand ca a avut o relatie cu Rafaelo. Femeia spune ca exista sentimente intre ei si ca a lasat-o pe Vulpita pentru ea. Mai mult, cei doi ar fi avut parte si de clipe romantice, la hotel. La prima vedere, Olga nu pare genul lui Rafa, artistul fiind obisnuit cu femei din lumea mondena, cu trasaturi de manechin. Pana la declaratia oficiala a cantaretului, nu avem decat sa ascultam ce spune Olga.

Reclamă

”Nu vreau să audă cineva, se supără țiganii rău dacă te culci cu cineva mai tânăr. (…) Eram foarte supărată și i-am zis să mă plibe și pe mine cu mașina 2-3 ore. Mi-e rușine să zic… Nu vreau să audă frate-miu și șatra… Am fost și eu la hotel cu el, am stat 2 ore, ne-am sărutat și noi pe-acolo, apoi m-a adus înapoi la shaorma. Dacă am întreținut relații cu el? Asta nu se spune! Ce am făcut într-o cameră de hotel cu el, nu se spune.

Mi-a promis Rafaelo și că mă duce în Dubai. Și văd că nu-mi mai răspunde, nu știu ce se întâmplă. Mi-a dat block. Mi-a dat niște bilete și după aia am văzut că sunt false. E ok relația cu el, chiar ne-am nimerit bine, ne potrivim. Și cred că e îndrăgostit, venea în fiecare seară să mănânce shaorma și zicea că îi place de mine, că sunt o țigancă inteligentă, că sunt recunoscută peste tot, că el dorea o femeie d-asta ca mine. Așa mi-a spus.

Vulpița nu mă interesează, e cu Viorel. Nu are o relație cu Rafaelo, a avut, dar pe mine mă interesează prezentul. N-are cum să mai aibă o relație cu Vulpița, el așa mi-a promis, că o să rămână cu mine. El venea în fiecare seară, dar de două seri n-a mai venit. Cred că este foarte obosit, așa face el, nu mai răspunde la telefon”, a povestit Olga de la Strehaia pentru Gazeta Mondenă TV.