Radu Vâlcan și Mihai Morar s-au întâlnit pentru a alerga în parc.

Radu Vâlcan și Mihai Morar sunt două personalități mondene foarte cunoscute. Amândoi în atenția publicului de mulți ani și foarte apreciați. Aceștia s-au întâlnit la răsăritul soarelui pentru o activitate foarte benefică.

Radu Vâlcan și Mihai Morar sunt împătimiți ai sportului și își doresc să se bucure de toate beneficiile pe care practicarea sa o aduce organismului. Pe ei îi leagă o prietenie strânsă de mai mulți ani, astfel că fac și sport împreună, în zorii zilei.

Prezentatorul de la „Insula Iubirii” a filmat un InstaStory în care apare alături de vedeta de la Radio Zu chiar în Parcul Herăstrău. Cei doi s-au îmbrăcat în echipament sport și au ieșit la alergat înainte de 06:00 dimineața. Ei au reușit să facă în ciudă multor persoane care și-ar dori să fie matinale.

Sursa foto: Instagram

Cum s-au împrietenit Radu Vâlcan și Mihai Morar

Radu Vâlcan și Mihai Morar au descoperit de-a lungul timpului că îi leagă multe lucruri în comun. De la numărul copiilor până la hobby-uri și pasiuni. Atât cei doi, cât și soțiile lor, Adela Popescu și Gabriela Morar se înțeleg excelent. Toți patru fac activități împreună, alături de micuții lor și se bucură de timpul de calitate pe care îl petrec unii în companie celorlalți.

„Uite, ieri dimineață stabilisem să ne vedem la 5.20  în față și nu m-am putut trezi. Uneori îi mai dau și țeapă lui Radu Vâlcan și îmi cer scuze. Prietenia a venit natural, pe bază de nevoi și de plăcere. În general, avem cam același gen de viață socială, avem multe puncte în comun, asta îi leagă pe oameni până la urmă.  Acum câteva săptămâni, a fost botezul celui mic, am fost acolo, dacă noi mai facem un copil, îi chemăm la botez.”, a spus Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp pentru revista Viva.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.