Radu Vâlcan a uimit pe toată lumea săptămâna trecută. Fix când nu se aștepta nimeni, prezentatorul de la Antena 1 și-a făcut apariția în platoul de la PRO TV. Soția lui, Adela Popescu a împlinit 35 de ani, iar asta a fost ocazia perfectă să o viziteze. Telespectatorii au rămas uimiți și au început să presupună că pe Radu îl așteaptă proiecte la PRO TV.

Radu Vâlcan, noua vedetă de la PRO TV?

Cei care sunt fani fideli ai celor două trusturi media știu că Radu Vâlcan este vedeta Antenei 1. Soțul Adelei Popescu prezintă de ani buni ”Insula iubirii”, așa că prezența lui la PRO TV a stârnit controverse. Ceea ce avea să fie o simplă vizită la soția lui s-a transformat într-un subiect de dezbateri în online. Fanii lui Radu sunt de părere că din cauza pandemiei, prezentatorul și-a regândit prioritățile. Astfel, în concepția lor, Radu ar fi semnat cu PRO TV în timp ce proiect de la Antena a fost pus pe hold.

Uimit de tot valul de păreri din online, Radu a decis că este singurul în măsură să îi lămurească pe internauți. Prezentatorul a postat un mesaj scurt prin care speră că a fost destul de explicit cu privire la situația lui.

”Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit pentru că a fost o confuzie cumva legată de prezența mea la Maruta. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit. Totul se rezolvă, dar, într-adevar, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa. Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu stiu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antenă anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja.”

Radu și Adela, vacanță anulată

Săptămâna trecută, după ce a fost la ”Vorbeste lumea”, Radu a vrut să își surprindă soția. Aceasta a pregătit o plecare la Roma pentru ei și alți prieteni, dar planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg. Adela a făcut un atac de panică și au fost nevoiți să aterizeze de urgență.

”Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Deși visam un proseco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocata de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am facut un atac de panică și toate îmi păreau ”semne”. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea.”, spunea Adele pe Instagram.