Răzvan Fodor și Radu Vâlcan sunt foarte buni prieteni, de mai mulți ani. Chiar și așa, tachinările dintre ei sunt aproape la ordinea zilei. Sunt doi bărbați sinceri și verticali, nu se sfiesc să își arate viața exact așa cum este. Între cei doi, totul a pornit de la un simplu apel telefonic.

Care a fost temeiul tachinărilor

În urmă cu ceva timp, partenerul Adelei Popescu a postat un videoclip pe Instagram în care a explicat că Răzvan nu dorește să îi răspundă la telefon în mod voit, iar prezentatorul TV și-a dat seama de acest lucru.

Pe atunci, Radu Vâlcan a mărturisit că Răzvan Fodor i-a văzut apelurile, pentru că tocmai postase o fotografie în mediul online. De data aceasta, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” a mai bătut un apropo la adresa prietenului său.

Actorul a susținut că Fodor își va lua revanșa și îl va suna curând, pentru că acesta a rămas singur acasă. Irina Fodor, soția lui Răzvan, a plecat deja pentru filmările „America Express 2022”. Chiar așa a și fost, după plecarea Irinei, solistul l-a contactat pe Vâlcan, însă soțul Adelei nu s-a lăsat mai prejos și nu a răspuns.

Radu Vâlcan nu îi mai răspunde la telefon lui Răzvan Fodor. De ce au ajuns să vorbească doar în mediul online
ShowBlitz

Cine este mai orgolios

„Știți că v-am spus la un moment dat că eram puțin ofuscat pe Fodor, pentru că nu-mi răspundea la telefon? Ei bine, acum că a plecat Irina, m-am trezit cu un apel pierdut de la el. Băi, oameni buni, nu l-am sunat înapoi. Și știți de ce? Pentru că sunt al naiba și orgolios, de aia, a explicat Radu Vâlcan pe Instagram.

După cum era de așteptat, răspunsul lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară. Soțul prezentatoarei de la „America Express” i-a dat replică imediat prietenului său.

„Nu mai fi orgolios, băi Vâlchi. Că uite rămânem nevorbiți și rămânem doar cu story-urile astea. Astăzi nu mai am cum să te sun pentru că am toată ziua treabă”, a răspuns prompt Fodor.