Radu Vâlcan se bucură de soare și de căldura din Thailanda, acolo unde se desfășoară filmările pentru un nou sezon „Insula Iubirii”. Difuzarea show-ului va avea loc în anul 2022. Se află departe de soția sa, Adela Popescu, și de copii, astfel că acesta se gândește mereu la familie și nu ezită să le transmită mesaje pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează o familie foarte frumoasă. Sunt apreciați și iubiți de o mulțime de fani. În timp ce prezentatorul TV are parte de căldură în Thailanda, simte lipsa familiei sale din plic, așa că transmite mesaje soției sale ori de câte ori are ocazia.

Știind cât de rece este vremea în România, Radu Vâlcan a ținut să transmită fanilor lui un mesaj din locul exotic în care se află.

„Am înțeles că ninge în Romania. Ce să zic, nasol!”, a scris Radu Vâlcan pe contul de socializare, în dreptul unei fotografii în care stă pe un şezlong la soare.

Radu Vâlcan, mesaj pentru soția sa

Bineînțeles, la puțin timp după ce a scris primul mesaj, Radu Vâlcan a postat un mesaj și pentru Adela Popescu care este nevoită să țină piept temperaturilor scăzute din România.

„Adela Popescu, te rog să îmbraci copiii bine”,a scris Radu pe Insta Story.

Radu Vâlcan, mesaj pentru Adela Popescu direct din Thailanda! Prezentatorul i-a transmis un mesaj pentru copii
Instagram

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”

Momentul mult așteptat a ajuns la final, astfel că fanii show-ului vor avea ocazia să vadă noii concurenți din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. dacă până acum pandemia a pus piedici și nu a permis desfășurarea castingului acum ceva timp, iată că filmările s-au reluat în Thailanda.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii este nerăbdător să-i cunoască pe noii concurenți: ”Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai spus Radu Vâlcan.