„Insula iubirii” este, fără doar și poate, una dintre cele mai urmărite emisiuni din grila celor de la Antena 1. De mai bine de șapte sezoane, formatul TV se bucură de un succes uimitor, ceea ce i-a determinat pe producători să continue. Însă, nimic nu ar fi fost la fel dacă la cârma emisiunii nu s-ar fi aflat Radu Vâlcan. 

Radu Vâlcan este la cârma emisiunii „Insula Iubirii” încă de la primul sezon. Fără doar și poate, este cel mai potrivit prezentator pentru a face asta, dar nu a fost ușor nici pentru el să ajungă în această ipostază. Radu a mers la casting pentru a fi prezentator, iar acea experiență și-o amintește și acum.

Radu a avut emoții, mai ales că a fost primul proiect de o asemenea anvergură căruia i-a spus da, după ce a venit din lumea serialelor produse de Ruxandra Ion. Încă de la primul sezon și până acum, soțul Adelei Popescu s-a perfecționat și recunoaște că nimic din ceea ce văd telespectatorii pe micile ecrane nu ar fi fost posibil fără o echipă minunată.

Radu Vâlcan, mai sincer ca niciodată. Care a fost cel mai greu sezon „Insula Iubirii” pentru el Social media

Radu Vâlcan, nevoit să stea departe de casă

„Toate au fost grele, primul pentru mine a fost cel mai greu. A mai fost un sezon extraordinar de greu, sezonul șase. Se dăduse stare de urgență, trebuia filmat în Republica Dominicană. Au fost sistate filmările și au mai trecut 2-3 săptămâni până ne-am putut întoarce acasă. Fiind la capătul lumii, ai mei erau bolnavi, răciți. Crunt a fost. Aveam senzația că nu mai puteam pleca de acolo. De la Paris am prins ultimul avion către București. Apoi, s-au sistat toate zborurile.”

Cel mai recent sezon a fost unul de succes, ba chiar cel mai urmărit dintre toate. Emisiunea a generat audiențe record, semn că, de data asta, cuplurile au fost alese pe sprânceană. Fiecare dintre cei care au venit să se testeze au avut o poveste de cuplu interesantă care i-au făcut pe cei de acasă să stea cu ochii lipiți de TV în fiecare săptămână.