Radu Vâlcan, poză emoționantă alături de fiul său cel mic.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au toate motivele să fie fericiti. Aceștia se bucură nespus de cei trei copii ai lor, mezinul familiei fiind Adrian. Micuțul a venit pe lume acum un an și aduce le aduce din ce în ce mai multă bucurie acestora pe zi ce trece. Recent, Radu Vâlcan a postat pe Instagram o fotografie emoționantă alături de Adrian, cel mai mic membru al familiei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se mândresc că au devenit părinți de băiat pentru a treia oară! Cu toate că au un program foarte încărcat, iar viața cu trei copii nu este una deloc ușoară, Radu și Adela reușesc să se descurce.

Radu Vâlcan, fotografie emoționantă cu băiețelul cel mic

Instagram

Radu Vâlcan a postat recent, pe contul său personal de Instagram o fotografie în care îl ține în brațe pe micul Adrian. Actorul este în culmea fericirii atunci când este alături de cel mic. Totodată, acesta a spus și faptul că este fericit din cale afară în postura de tată de trei băieți.

Radu Vâlcan se implică în creșterea celor trei copii ai săi și își ajută mai mereu soția cu treburile legate de cei mici și de casă.

„Noi doi și luna, dragoste pentru totdeauna”, a scris Radu Vâlcan în descrierea fotografiei.

În cele din urmă, Adela Popescu nu a putut să treacă cu vederea o așa postare. Astfel, i-a lăsat și ea soțului ei, în secțiunea de comentarii, un comentariu siropos.

„Vă iubesc!!!”, a spus Adela Popescu în secțiunea de comentarii.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, parinți a trei copii

Cu toate că cei doi sunt părinții a trei copii, aceștia recunosc cu mâna pe inimă că nu le este deloc ușor. Însă, această „aventură” îi motivează pe aceștia să muncească din greu pentru ca cei mici să aibă tot ceea ce au nevoie.

„Toată treaba nu e să reușești să ÎMPARȚI dragostea în mod egal. Toată treaba e să reușești să ÎNMULȚEȘTI dragostea, atenția, timpul, îmbrățișările în mod egal copiilor tăi.

Căci ei sunt unici și merită TOT. Iar lumea asta mare li se arată în functie de cât de mult și deplin au cunoscut dragostea, atenția, îmbrățișările noastre…”, a scris Adela Popescu, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.