Sezonul 10 al Românii au Talent a luat sfârșit iar câștigatorul a fost aflat. Ce va face acesta cu marele premiu.

Radu Palaniță este cel care a câștigat trofeul Românii au Talent 2020. Bărbatul a pus mâna pe 120.000 de euro si este in culmea fericirii. Cei de acasa sunt cei care l-au votat in numar urias pentru a primi banii. Radu Palaniță este un simplu mecanic auto care l-a cucerit cu vocea sa și pe Florin Călinescu, care i-a oferit un Golden Buzz la auditii.

În culmea fericirii după ce a fost desemnat câștigător, Radu Palaniță a dezvăluit ce va face cu marele premiu. Acesta a declarat ca își va cumpara o locuinta, isi va ajuta familia si prietenii si o familie nevoiașă. Acesta spune ca mereu si-a dorit sa ajute si aceasta este sansa lui de a schimba vieti in bine. Radu Palaniță a mai declarat că și inainte si-a ajutat semenii neconditionat pentru ca si el este om.

Ce ar fi făcut ceilalti concurenti cu banii?

Pe lângă marele premiu câștigat de Radu Palaniță, au mai fost acordate premii pentru locurile 2 si 3. Siena Vuscan s-a clasat pe locul 2 in preferintele telespectatorilor si a primit 20.000 de euro. Pe locul 3 a fost Mihai Țigaret, care s-a ales cu 10.000 de euro. Premiul de originalitate a fost obținut de Vlad Ciobanu. Înainte de aflarea castigatorului, si ceilalti finalisti au vorbit despre planurile pe care le-ar avea cu cei 120.000 de euro.

“Cu cei 120.000 de euro mi-aș dori să am parte de câteva călătorii alături de familie, iar pe restul îi voi investi în educația mea”, a spus dansatoarea pe hoverboard Daria Călugăru, în vârstă de 12 ani. “Dacă aș câștiga mare premiu, mi-aș dori să îmi pot cumpăra o casă și cu restul banilor să-i pot ajuta și pe cei nevoiași”, a spus Aura Marcu (33 de ani), stewardesa orfană din Bacău.

Scandal după aflarea câștigătorului

Mulți fani ai emisiunii au fost revoltati după ce au aflat ca Radu Palaniță a câștigat marele premiu. Acestia acuza pe pagina oficiala ca voturile ar fi fost masluite. Mai mult, internautii sustin ca Radu nu ar fi castigat pentru talent, ci pentru ca a fost prezentat drept caz social. Multi acuza ca telespectatorii au incurcat show-urile, crezand ca voteaza pentru Vocea Romaniei! Totusi, la sfarsitul zilei, sa ii dam Cezarului ce al Cezarului! Radu Palaniță a cucerit publicul cu vocea sa si a primit cele mai multe voturi. Astfel el isi va indeplini toate visurile cu premiul castigat.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro