Puya este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Tinerii iubesc melodiile sale și mereu sunt prezenți în număr cât mai mare la concertele lui. De-a lungul carierei sale în domeniul muzical, Puya a colaborat cu mai mulți artiști renumiți din țara noastră.

Recent, la ultimul eveniment al său, artistul a fost acuzat că ar fi fost în stare de ebrietate. Clipurile video în care artistul a cântat în fața oamenilor au devenit virale. Comentariile însă au fost unele controversate, mulți internauți acuzându-l că a consumat băuturi alcoolice, înainte de a urca pe scenă. Imaginilie au devenit virale și au adunat mii de vizualizări.

Cântărețul Puya, acuzat că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de concert

Melodiile artistului nu sunt uitate nici acum. Generațiile care au crescut ascultând piesele lui dau mereu dovadă de respect și admirație pentru artistul Puya.

Pe rețelele de socializare însă, un clip video a devenit viral și a dat naștere mai multor controverse. Oamenii l-au acuzat pe Puya că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de concert și ar fi urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Clipul video a adunat foarte multe vizualizări, dar și comentarii

Clipul cu pricina a devenit viral și s-a răspândit cu mare rapiditate. Menționăm faptul că scrisul de pe video nu ne aparține!

@babekhalifa #foryoupage #5pasidebine ♬ original sound – Iamgabiii

Oamenii au început să scrie în comentarii faptul că era băut, atunci când a cântat.

„Omu ăsta nu dă greș nici după o sticlă de whisky… știe să își facă treaba prea bine..”,  l-am văzut până acuma de 4-5 ori în diferite ocazii…”,  „ii bun  era beat ? 😂😂”, au scris câțiva internauți.

Internauții au ajuns la această concluzie din cauza vocii pe care o avea, atunci când cânta. Unii internauți l-au acuzat că este trădat de voce. „da dar și voce al trădează!”

Pe lângă aceste comentarii controversate, majoritatea au fost pozitive. Mulți oameni au spus că îl apreciază, și că pe muzica lui au crescut mulți.

„Puya ramane legenda. Dupa parerea mea e peste bug mafia”

„cu muzica lui am crescut 🥰 asa ca copilașii de 15-16 mai bine sa se abțină 😂.”, au fost o parte din comentarii.